fbpx

Liput ja hinnasto

Rukabussit ajaa sekä omia reittivuorojaan että viranomaisten järjestämää aikataulun mukaista linjaliikennettä. Jälkimmäisiä ovat alueellisten Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten (Ely) vuorot.


Kaikkien vuorojen aikataulut löytyvät 
Aikataulut-sivultamme. Internetistä aikatauluja voi hakea Matkahuollon aikatauluhausta, josta löytyvät kaikki vuorot.


Rukabussien omilla reittiliikennevuoroilla lipun voi hankkia bussista tai Matkahuollosta. Bussista ostettaessa maksuksi käy käteinen, lisäksi osassa vuoroista on käytössä maksukorttilukijat, jolloin matkan voi maksaa tavallisimmilla maksukorteilla, kuten Debit, Debit/Credit, MasterCard, Visa ja Visa Electron. Amex ja Diners eivät kuitenkaan käy. Maksupääte tukee kaikkia kortinlukutapoja: siru (kortin sovelluksen voi valita), magneettijuova ja lähiluku. Magneettijuovalla maksettaessa veloitus tapahtuu yhdistelmäkorteissa aina luotto- eli credit-puolelta. Visa Electronilla maksettaessa mahdollisten virhetilanteiden yhteydessä syntynyt ylimääräinen katevaraus voi näkyä asiakkaan tilillä pankista riippuen 14-20 vuorokautta.

Internetissä lipun voi hankkia ennakkoon Matkahuollon lippukaupasta.

Lippujen hinnat
Omilla vuoroillamme lippujen hinnoittelu perustuu kuljettavan matkan pituuteen. Lippujen hintakatto on 375 km:n ja 44 euron kohdalla, eli tätä enemmän ei lippu tule maksamaan. Lapset, nuoret, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet saavat lippujen hinnoista 25% alennuksen. Tarkemmat hintatiedot löytyvät hintataulukosta.

Ely-vuoroilla käytetään erillistä Elyjen määrittelemää kilometripohjaista hintataulukkoa

 Vuosiliput 22 tai 44 matkaa

Lisätiedot
Voit olla yhteydessä Rukahuoltoon 08 8681 700 / info(at)rukahuolto.fi tai tulla käymään varikolla (palvelemme ma-pe klo 08.00-16.00). Aikataulutietoja saa myös Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000 (1,99 € / min + pvm). Numero on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

 

Rukahuolto Oy - Rukabussit | Riutanpää 1, 93830 Rukatunturi | Puh. (08) 868 1700 | Kesälomalla, avaamme jälleen 5.8.2019