fbpx

Rukabussit laatulupaus

Asiakas keskustelee kuljettajan kanssa alusta asti. Rukabussien tavoitteena joustava, turvallinen ja luotettava asiakaspalvelu. Perheyhtiö antaa tähän loistavan mahdollisuuden.

Tarjottavat liikennepalvelut
Rukabussit tarjoaa aikataulun mukaisia joukkoliikennepalveluja ja tilausliikennettä Suomen alueella ja ulkomaille.

Palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen
Rukabussien yhteistiedot löytyvät yhtiömme kotisivulta www.rukahuolto.fi.
Linjaliikenteen reiteistä ja aikatauluista saa tietoa matkahuollon valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä osoitteesta www.matkahuolto.fi. Bussimatkan aikana tietoa reiteistä, pysäkeistä ja aikatauluista sekä niiden muutoksista saa kuljettajalta. Yhtiömme päivystää numerossa 040 511 3054.

Käytössä olevat matkaliput ja niiden hinnat
Autoissa käyvät kaikki matkahuollon myymät lipputuotteet. Matkalippujen hinnat ovat näkyvillä Matkahuollon sivuilla sekä autoissamme on kuljettajalta saatavissa voimassa oleva kilometripohjainen hinnasto.

Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen
Rukabussien vuorot kuuluvat Matkahuollon informaatiojärjestelmään ja käytössämme ovat matkahuollon lippujärjestelmät.

Käytössä olevat bussimme
Bussit ovat 8 - 57 paikkaisia turistibusseja, ilmastoituja ja isommissa autoissa on myös wc. Kuljettajat avustavat matkustajia tarvittaessa autoon nousemisessa, poistumisessa sekä matkatavaroiden rahtitilaan laittamisessa ja pois ottamisessa.

Asiakastyytyväisyyden mittaus
Yhtiömme nettisivuilta löytyy palautelomake, jossa palautteen voi antaa. Lisäksi aikatauluvihkosta löytyy puhelinnumero palautteen antamista varten.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset
Käsittelemme reitti- ja tilausliikenteessä kaikki meille tulleet asiakaspalautteet mahdollisimman nopeasti ja olemme asiakkaaseen yhteydessä. Mahdolliset hinnanalennukset ja vahingonkorvaukset käsittelemme tapauskohtaisesti.

www.rukahuolto.fi / laatulupaus

 

 

Rukahuolto Oy - RukaBuses | Riutanpää 1, 93830 Rukatunturi, Finland | Tel. +358 8 868 1700 | Open: Mon-Fri 9-17